Ρουσόπουλος, Βενιζέλος για την έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας

Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2006 18:03
A- A A+

«Ως αντιπολίτευση η Ν.Δ. κράδαινε τις εκθέσεις της «Διεθνούς Διαφάνειας» ενοχοποιώντας ευθέως την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για όλα τα προβλήματα.

Τώρα, με αφορμή την επιδείνωση της θέσης της χώρας σε σχέση με τη διεθνή κατάταξη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αντιμετωπίζει το ζήτημα "χαλαρά" παραπέμποντας σε μακροχρόνιες προσπάθειες και διαρθρωτικά προβλήματα. Η μνήμη όμως των πολιτών και η συγκριτική τους ικανότητα είναι ευτυχώς μεγαλύτερη από αυτήν της κυβέρνησης», σχολίασε ο υπεύθυνος του Τομέα Αυτοδιοίκησης, Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σχετικά με την έκθεση της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Διεθνής Διαφάνεια» για το 2006 http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/11/06/1262468.htm .

«Η έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας δείχνει μια βελτίωση της βαθμολογίας για τη χώρα μας, μολονότι στην αριθμητική κατάταξη είμαστε σε χειρότερη θέση, λόγω της ένταξης των νέων χωρών. Σε ό,τι αφορά στα περιστατικά, λοιπόν, είμαστε ελαφρά σε καλύτερη θέση από πλευράς βαθμολογίας - βρισκόμασταν στο 4,3 και τώρα είμαστε στο 4,4, με άριστα το 10. Εχουμε μπροστά μας μεγάλο δρόμο», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή