Παναθηναϊκός: «Ντόπες» στους παίκτες από τους οπαδούς

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 16:20
UPD:16:32
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Το κλίμα που επικρατούσε στο Κορωπί ήταν βαρύ, ωστόσο, η παρουσία των οργανωμένων οπαδών ήταν καταλυτική για να φτιάξει κάπως η διάθεση των παικτών και του Μαρίνου Ουζουνίδη (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Το δικό τους μήνυμα στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετέφεραν οι οργανωμένοι οπαδοί, που βρέθηκαν στη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Η ανακοίνωση-αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου από τον Παναθηναϊκό όπως ήταν λογικό ήταν το γεγονός που απασχόλησε τους παίκτες και το τεχνικό τιμ στη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Το κλίμα που επικρατούσε στο Κορωπί ήταν βαρύ, ωστόσο, η παρουσία των οργανωμένων οπαδών ήταν καταλυτική για να φτιάξει κάπως η διάθεση των παικτών και του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Περίπου 200 άτομα έδωσαν το παρόν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου κι έστειλαν το δικό τους μήνυμα σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, ενόψει, μάλιστα, του δύσκολου αγώνα που ακολουθεί αύριο με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισαν στους παίκτες πως θα τους στηρίξουν μέχρι τέλους, ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο που ο σύλλογος θα βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο έως ότου αλλάξει και τυπικά... χέρια.

Πριν την έναρξη της μεσημεριανής προπόνησης οι οπαδοί τόνισαν στους παίκτες: «Από εδώ και πέρα θα είμαστε δίπλα σας με κάθε κόστος για εμάς. Σεβαστείτε τους εαυτούς και μετά τη φανέλα που φοράτε και τον κόσμο. Εμείς θέλουμε από εσάς να τα δίνετε όλα στις προπονήσεις και να ματώνετε την φανέλα στο γήπεδο.»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και τη στήριξη που θα παρέχει στην ομάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμής. Οι οργανωμένοι, μάλιστα, είχαν και σύντομο... πηγαδάκι με τον Δημήτρη Σαραβάκο, που βρισκόταν στο Κορωπί και στη συνέχεια αποχώρησαν.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις