Super League: Δίκαιη μοιρασιά στους «Ζωσιμάδες» για ΠΑΣ και Πανιώνιο

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 21:02
UPD:21:04
INTIME SPORTS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
A- A A+

Το αήττητο που έχουν στη Super League μετά από 4 αγωνιστικές διατήρησαν ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος, μετά το 1-1 στους «Ζωσιμάδες», στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 4ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Σε τρίτο ματς και δεύτερο εντός έδρας η ομάδα του Γιάννη Πετράκη πήρε το βαθμό, με τον έμπειρο τεχνικό να περίμενε ίσως κάτι περισσότερο, αλλά με βάση την εικόνα της αναμέτρησης δεν το δικαιούτο. Η ισοπαλία «βόλεψε» και τους Νεοσμυρνιώτες, καθώς η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μετά το αποτέλεσμα αυτό ανέβηκε στην 2η θέση της κατάταξης (8 βαθμούς) όπου «συγκατοικεί» με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία κύλησε το πρώτο 45λεπτο στους «Ζωσιμάδες», παρ΄ όλα αυτά ο ρυθμός του αγώνα ήταν αρκετά καλός με τους παίκτες των δύο ομάδων να δείχνουν διάθεση για να παίξουν ανοικτό ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν δύο φορές στο διάστημα αυτό με τον Γιάκο, στο 22΄ και 25΄, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες «απάντησαν» στο 29΄ με το σουτ του Μασούρα να κοντράρει στον Τζημόπουλο και να περνάει κόρνερ.

Με δύο πολύ γρήγορα γκολ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, απώρρεια των επιθετικών διαθέσεων που έδειξαν ΠΑΣ και Πανιώνιος.

Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν στο 49΄ με το κοντινό πλασέ του Μασούρα μετά από την κάθετη πάσα του Βλάχου, παρ΄ όλα αυτά οι πανηγυρισμοί των παικτών του Γρηγορίου δεν κράτησαν ούτε 10 λεπτά. Αυτό διότι από το τραγικό λάθος του Μπανανά στο 56΄ (έπιασε... αέρα στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα), ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης έφερε το ματς στα ίσια με δυνατό αριστερό σουτ.

Ακολούθησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες, μία για κάθε ομάδα. Ο ΠΑΣ «άγγιξε» το 2-1 στο 76΄ με τον Μανθάτη, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 82΄ με τον Μασούρα.

Me 10 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο Πανιώνιος, λόγω της αποβολής του Μασούντ στο 87΄ με δεύτερη κίτρινη.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις