Αγγλία: «Σκόρπισε» την Έβερτον η Γιουνάιτεντ

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 20:46
UPD:20:57
Action Images via Reuters/JASON CAIRNDUFF
A- A A+

Εντυπωσιάζουν οι ομάδες του Μάντσεστερ στο ξεκίνημα της φετινής Premier League, καθώς ύστερα από την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής οδηγούν την κούρσα ισοβαθμώντας στην κορυφή με 13 βαθμούς.

Μετά τους «πολίτες», που διέλυσαν χθες με 6-0 τη Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα, οι «κόκκινοι διάβολοι» συνέτριψαν σήμερα στο «Ολντ Τράφορντ» την Έβερτον με 4-0.

Η «καλή ημέρα» φάνηκε από νωρίς για το συγκρότημα του Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Βαλένσια άνοιξε το σκορ με έναν «κεραυνό». Παραδόξως, στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέκοψαν ρυθμό και όλα έδειχναν ότι το φινάλε θα ήταν αγχωτικό γι΄ αυτούς.

Ένα ξέσπασμα στο τελευταίο εξάλεπτο, όμως, μετέτρεψε σε θρίαμβο για νίκη που διαφαινόταν ισχνή, καθώς στο 84΄ ο Μχιταριάν, στο 89΄ ο Λουκάκου και στο 90΄ ο Μαρσιάλ (με πέναλτι) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής και του Λονδίνου, η πρωταθλήτρια Τσέλσι έχασε δύο βαθμούς στο «Στάμφορντ Μπριτζ», παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία στην Άρσεναλ.

Μάλιστα, οι «μπλε» του Αντόνιο Κόντε τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Νταβίντ Λουίς στο 87΄ με απευθείας κόκκινη για πολύ σκληρό φάουλ στον Κολάσινατς, ενώ στάθηκαν τυχεροί στο 41΄, όταν οι «κανονιέρηδες» είχαν δοκάρι με τον Ράμσεϊ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις