Super League: Αδικήθηκε ο Ατρόμητος στο 0-0 με την ΑΕΛ

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 20:33
UPD:20:38
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας της Λάρισας ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ατρόμητο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 αλλά την ομάδα των δυτικών προαστίων να διαμαρτύρεται -δικαιολογημένα- για αλλοίωση αποτελέσματος.

Η φάση που χαρακτήρισε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 85ο λεπτό, όταν σε κεφαλιά του Ρισβάνη η μπάλα χύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και προσγειώθηκε μέσα από τη γραμμή της εστίας του Μπόζοβιτς, αλλά τόσο ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος όσο και ο β΄ βοηθός (Πάτρας) που ήταν υπεύθυνος δεν το είδαν!

Όπως και νάχει, οι δύο σύλλογοι δεν κατόρθωσαν ούτε σήμερα να φτάσουν στην πρώτη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα, με τους Περιστεριώτες να μετρούν τέσσερις ισοπαλίες και τους «βυσσινί» δύο.  

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν έκανε τη μεγάλη ευκαιρία, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι στις καθυστερήσεις είδαν τον Ντιγκινί να φτάνει απέναντι στον Μπόζοβιτς, αλλά τον τερματοφύλακα της Λάρισας να βγαίνει νικηττής στο τετ α τετ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός κόπασε, αλλά στο τελευταίο τέταρτο η κατάσταση άλλαξε. Στο 78΄ η ομάδα του Τζάκι Ματάισεν, που έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του θεσσαλικού συγκροτήματος, έμεινε με 10 παίκτες, λόγω τραυματισμού του Γκόλια, καθώς είχαν γίνει όλες οι αλλαγές,

Ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοσή του κι άρχισε να πιέζει, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και το ματς να αποκτά «τρελό» ρυθμό. Στο 76΄ το σουτ του Βασιλακάκη μπλόκαρε ο Μπόζοβιτς, στο 85΄ έγινε η φάση που προναφέρθηκε και στο 86΄ σουτ του Ουάρντα απέκρουσε ο Μπόζοβιτς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις