Super League: «Λευκή» ισοπαλία στα Περιβόλια

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 20:16
UPD:20:20
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Πλατανιάς και Κέρκυρα στα Περιβόλια, καθώς ο μεταξύ τους αγώνας για την 4η ημέρα της Super League ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ.

Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε, εν πολλοίς, από την εξαιρετική παρουσία του τερματοφύλακα Γιαννακόπουλου, ο οποίος έκανε σπιουδαίες αποκρούσεις στο δεύτερο ημίχρονο και κράτησε απαραβίαστη την εστία των φιλοξενούμενων.

Στο κακό πρώτο μέρος η μοναδική ευκαιρία ανήκε στους Φαίακες, όταν στο 28ο λεπτό ο Παμλίδης πέρασε κάθετη πάσα στον Επστάιν, ο Γερμανός έφυγε μόνος αλλά δεν κατόρθωσε να νικήσει τον Κοκκαλά στο τετ α τετ με τον γκολκίπερ του Πλατανιά.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν, πίεσαν και είχαν τέσσερις καλές ευκαιρίες για το νικητήριο γκολ. Στο 63΄ ο Γιαννακόπουλος έκανε λάθος, ο Ντεβέσα τον πέρασε και σούταρε αλλά ο Σιόντης έδιωξε επί της γραμμής.
 
Στο 79΄ και το 88΄, όμως, ο Έλληνας γκολκίπερ «εξιλεώθηκε» αποκρούοντας τις κεφαλιές του Μπούτνικ, ενώ το ίδιο έκανε στο 90΄ με το σουτ του Ντεβέσα, ενώ στο 81΄ οι «Φαίακες» είχαν επίσης μια πολύ καλή στιγμή, όταν ο Γκόμες αστόχησε αφύλαχτος από την περιοχή.

Ο Πλατανιάς, που παραμένει χωρίς νίκη, έφτασε στους τρεις βαθμούς, ενώ η Κέρκυρα έχει έναν περισσότερο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις