Super League: Πρώτη νίκη για Παναθηναϊκό

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 18:07
UPD:18:13
Eurokinissi Sports/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Χρειάστηκε να φτάσει το πρωτάθλημα στην τέταρτη αγωνιστική για να σημειώσει ο Παναθηναϊκός την πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν δύσκολα 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κι ενέγραψαν στους πρώτους βαθμούς τους στη Super League, καθώς είχαν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -2.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», που είχε νικήσει τον Παναθηναϊκό σε φιλικό παιχνίδι το καλοκαίρι, παρουσιάστηκε για άλλη μια φορά αξιόμαχη, αλλά στο τέλος νίκησε η ομάδα που ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν έδωσαν δικαίωμα στην άμυνα, ενώ θα μπορούσαν να έχουν πετύχει τουλάχιστον άλλο ένα γκολ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 32ο λεπτό, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Χιλιεμαρκ ο Άλτμαν πήρε την κεφαλιά για το 1-0.

Η σημαντικότερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους καταγράφηκε στο 47΄, όταν ο Βλαχοδήμος νίκησε σε τετ α τετ τον Μπάμπιαρζ, ενώ από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός είδε την προσπάθεια του Λουτσιάνο, τέσσερα λεπτά αργότερα, να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις