Super League: Αγχώθηκε ο ΠΑΟΚ, 1-0 τον Παναιτωλικό

Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017 20:13
UPD:20:39
MotionTeam/MOTION TEAM
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε πολύ, αλλά κατόρθωσε να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού με 1-0 στην άδεια Τούμπα, το πλαίσο της 4ης αγωνιστικής, με γκολ του Πρίγιοβιτς στο 75ο λεπτό.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός είχε καλύτερη οργάνωση, ήταν πιο «διαβασμένος» και διεκδίκησε στο γήπεδο χώρους κι επιθέσεις. Με καλή αμυντική διάταξη, όπου δέσποζαν Μόρας και Μίχαϊ, οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν άνετα μακριά από κινδύνους τον Κυριακίδη.

Στο πρώτο 45λεπτο η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους καταγράφηκε στο 35΄, όταν ο Λέοβατς σέντραρε από την περιοχή, ο Μακ έκανε κακό πλασέ, η μπάλα κόντραρε και ο Κυριακίδης μπλόκαρε πριν περάσει τη γραμμή, ενώ ο Παναιτωλικός είχε απειλήσει στο 18΄, όταν το σουτ του Κλέσιο μπλόκαρε ο Ρέι.

Στο 54΄ ο Μάτος πλησίασε στην εστία του Κυριακίδη, αλλά το σουτ απομακρύνθηκε αρχικά από τον Κυριακίδη και στη συνέχεια από τους αμυντικούς του Παναιτωλικού, ενώ στο 61΄ ο ΠΑΟΚ δημιούργησε και έχασε διπλή ευκαιρία, όταν την κεφαλιά του Μάτος εξουδετέρωσε αρχικά ο Κυριακίδης και στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Πέλκα απέκρουσε στη γραμμή ο Μόρας.

Ο Λουτσέσκου έκανε ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του περνώντας στο 63΄ τον Βιεϊρίνια και ο Πορτογάλος έφτασε κοντά στο γκολ πέντε λεπτά αργότερα, αλλά η κεφαλιά του από την περιοχή εξουδετερώθηκε από τον Κυριακίδη. Τελικά ο «Δικέφαλος» βρήκε το γκολ που αναζητούσε στο 75΄ με κεφαλιά του Πρίγιοβιτς, μετά από φάουλ του Τσίμιροτ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις