Champions League: Παρουσίαση του σήματος του τελικού της Αθήνας

Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2006 15:07
A- A A+

Το σήμα του τελικού του Champions League στην Αθήνα (23 Μαϊου 2007, στο Ολυμπιακό Στάδιο) παρουσιάστηκε σήμερα σε ειδική εκδήλωση στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών.

Το σήμα απεικονίζει έναν αμφορέα της αρχαίας Αθήνας, ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο ενός λαβύρινθου, συμβολίζοντας έτσι τις δυσκολίες που θα περάσουν οι δύο φιναλίστ μέχρι την πρόκρισή τους στον τελικό της Αθήνας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο πρώην αρχηγός της Εθνικής, Θοδωρής Ζαγοράκης, ανακηρύχθηκε πρεσβευτής του τελικού. «Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη χαρά μου που θα είμαι πρεσβευτής της Ελλάδας σε αυτόν τον τελικό. Η χώρας μας έχει δώσει και στο παρελθόν εξετάσεις σε μεγάλες διοργανώσεις, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε περίφημα ξανά», δήλωσε ο πρώην αρχηγός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, εξέφρασε την ελπίδα «αυτός ο τελικός να αποτελέσει μια ευχάριστη ανάμνηση για όσους όσους έρθουν στην Ελλάδα. Παίκτες προπονητές και φιλάθλους». «Στόχος μας είναι ο τελικός να μην έχει πραγματικά προηγούμενο. Θέλουμε να ξεπεράσει όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις. Γι’αυτό θέλουμε τη συμπαράσταση όλων από οποιοδήποτε πόστο», συμπλήρωσε.

Τέλος ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, εξέφρασε τη χαρά του που η πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει τους μεγαλύτερους αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις