Super League: Μπλόκο στη Ριζούπολη για ΠΑΟΚ

Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 21:31
UPD:21:36
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Τέσσερις χαμένους βαθμούς μετρά από σήμερα ο ΠΑΟΚ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αφού μετά τη Λιβαδειά ο «Δικέφαλος» έμεινε στο 0-0 και στη Ριζούπολη απέναντι στο σφριγηλό Απόλλωνα Σμύρνης, που ας σημειωθεί πως έπαιζε με 10 παίκτες από το 32ο λεπτό.

Ύστερα από κάποιες χαμένες μικροευκαιρίες στην πρώτη μισή ώρα, κι αφού ο Χουάρες είδε την κόκκινη κάρτα δεχόμενος δύο κίτρινες στο 30ό και 32 λεπτό, ο Μπίσεσβαρ είχε δοκάρι με τεχνικό σουτ στο 36΄.

Για να καταλήξει η μπάλα στον εκεί, πάντως, χρειάστηκε να βάλει το χέρι του ο Τσόβιτς, που με μια μεγάλη επέμβαση βρήκε την μπάλα με τα ακροδάχτυλα. Στην επανάληψη ο Μάντζιος εμφάνισε μια ομάδα με πολύ συμπαγέστερη ανασταλτική λειτουργία, που κινδύνευε μόνο στις στημένες μπάλες.

Όπως συνέβη δηλαδή στο 49΄ και στο 72΄ με τις κεφαλιές του Βαρέλα, όταν η πρώτη έφυγε πάνω από το δοκάρι και στη δεύτερη περίπτωση επενέβη ο Τσόβιτς.

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε άτυχος για δεύτερη φορά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν στο σουτ του Μακ η μπάλα βρήκε και πάλι στο αριστερό δοκάρι, ενώ λίγο πριν τη λήξη το σουτ του Λέοβατς πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις