SEAT: Συλλεκτική έκδοση Leon CUPRA R

799 μονάδες από το πιο ισχυρό μοντέλο
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 09:23
UPD:09:23
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

Ο Luca de Meo, πρόεδρος της SEAT, μέσω ενός πρωτοποριακού Web Media Conference παρουσίασε στα μέσα ενημέρωσης τα κυριότερα highlights της μάρκας με αφορμή την Έκθεση Αυτοκινήτου της Φραγκφούρτης (14-24 Σεπτεμβρίου), μία εβδομάδα πριν από την έναρξή της. Είδηση, φυσικά, αποτελεί η συνεργασία της ισπανικής εταιρείας με τη φωνητική υπηρεσία Amazon Αlexa.

Κυρίαρχα μοντέλα στη Φραγκφούρτη το νέο crossover Arona και το Leon CUPRA R. Το νέο SEAT Leon CUPRA R θα προκαλέσει αναμφισβήτητα την προσοχή των επισκεπτών στο περίπτερο της ισπανικής μάρκας στην IAA 2017. Το πιο ισχυρό αυτοκίνητο της SEAT θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό, μόνο σε 799 μονάδες.

Το νέο SEAT Leon CUPRA R θα διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων (310 ίπποι) καθώς και με DSG έξι ταχυτήτων (300 ίπποι).

Το αμάξωμα φέρει ξεχωριστές διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως ανθρακονήματα στο εμπρός και πίσω spoiler, στις πλευρικές ποδιές και στον πίσω διαχύτη, πλαϊνούς καθρέπτες με διακοσμητικά σε χρώμα χαλκού, καθώς και νέα πιο δυναμική σχεδίαση στις εμπρός εισαγωγές αέρα.

Το SEAT Leon CUPRA R θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του 2017 και οι 799 τυχεροί ιδιοκτήτες θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα εσωτερικό το οποίο είναι επίσης διακοσμημένο από ανθρακονήματα και Alcantara.

Θα διατίθεται σε τρία χρώματα: Midnight Black, Pyrιneοs Grey και το αποκλειστικό Matte Grey.  Επιπλέον στο νέο Leon CUPRA R η γωνία camber στον εμπρός άξονα έχει τροποποιηθεί καθώς και η ανάρτηση DCC (Dynamic Chassis Control), χωρίς να ξεχνάμε τα φρένα Brembo και το νέο πιο ελεύθερο σύστημα εξάτμισης. Πιο σπορ, αλλά, πάνω από όλα μοναδικό και ανεπανάληπτο, το ειδικό αυτό αυτοκίνητο που προορίζεται μόνο για 799 απαιτητικούς οδηγούς.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή