Super League: Γνωστή η τετράδα που θα συμμετέχει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου

Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 16:50
UPD:16:55
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ
A- A A+

Τους τέσσερις εκπροσώπους της στη νεοσύστατη επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου της ΕΠΟ εξέλεξε η Super League στη διάρκεια του σημερινού διοικητικού συμβουλίου της.

Όπως έγινε γνωστό μετά τη ψηφοφορία η τετράδα που θα εκπροσωπεί τη διοργανώτρια αρχή στην ΕΕΠ (τη σύστασή της επέβαλλε η FIFA για να ενισχυθεί ο ρόλος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ομοσπονδία) απαρτίζεται από τους: Κάτια Κοξένογλου (Ατρόμητος) με 13 ψήφους, Γιώργο Κασναφέρη (Απόλλων Σμύρνης) με 12, Γιώργο Μποροβήλο (Αστέρας Τρίπολης) με 11 και ο Σωτήρης Μάρκου (ΑΕΛ) με 7 ψήφους. 

Στη διαδικασία έθεσαν υποψηφιότητα χωρίς να εκλεγούν και οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού (Αθηνά Μπαλωμένου), και του Παναιτωλικού (Μάκης Μπελεβώνης), οι οποίοι έλαβαν από 5 ψήφους. 

Στην Επιτροπή συμμετέχει και ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Στράτος, όπως επίσης τέσσερα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που εκπροσωπούν τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων και ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας (Football League).


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις