Eurobasket: Πρώτη νίκη η Ουγγαρία, «λύγισε» τη Μ.Βρετανία η Λετονία

Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 18:21
UPD:18:35
EPA/ROBERT GHEMENT

Με κορυφαίο τον Άνταμ Χάνγκα οι Μαγυάροι επικράτησαν με 85-73 της Τσεχίας και πανηγύρισαν την πρώτη τους επιτυχία στη διοργάνωση, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.

A- A A+

Την πρώτη νίκη της στο Eurobasket πέτυχε η Ουγγαρία, ενώ η Λετονία με ηγέτη τον Πορζίνγκις «λύγισε» την Μεγάλη Βρετανία.

Με κορυφαίο τον Άνταμ Χάνγκα οι Μαγυάροι επικράτησαν με 85-73 της Τσεχίας και πανηγύρισαν την πρώτη τους επιτυχία στη διοργάνωση, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου, οι αγώνες του οποίου γίνονται στην πόλη Κλουζ της Ρουμανίας.

Ο νεοαποκτηθείς άσος της Μπαρτσελόνα τελείωσε τον αγώνα με 31 πόντους (6/9 τρίποντα), 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ πολύ σημαντική ήταν για τους Ούγγρους και η συνεισφορά του Βοϊβόντα που πέτυχε 18 πόντους.

Η Λετονία νίκησε με 97-92 της Μεγάλη Βρετανία στην Κωνσταντινούπολη, σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Απόλυτος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν για μία ακόμη φορά ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, που πέτυχε 28 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ. Αξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Ντάβις Μπέρτανς με 22 πόντους και 7/8 τρίποντα. Πολύ καλό παιχνίδι και για τον παίκτη του Ολυμπιακού, Γιάνις Στρέλνιεκς, που "άγγιξε" το νταμπλ νταμπλ με 13 πόντους και 9 ασίστ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις