Σλούκας: Είναι κρίμα να λέμε κουβέντες

Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2017 20:29
UPD:20:31
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
«Σε αυτή την ομάδα είναι 12 παιδιά που αγαπούν το εθνόσημο και την Εθνική. Είναι κρίμα να λέμε κουβέντες γι΄ αυτά τα παιδιά και τους προπονητές τους. Ρισκάρουν κάθε καλοκαίρι για κάτι καλό. Μεταξύ μας υπάρχει καλό κλίμα και παλεύουμε για το καλό της ομάδας», ήταν η δήλωσή του.
A- A A+

Να αφήσουν την Εθνική ομάδα ήσυχη ήταν το μήνυμα του Κώστα Σλούκα, προς πάσα κατεύθυνση, μετά την ήττα από τη Σλοβενία.

«Σε αυτή την ομάδα είναι 12 παιδιά που αγαπούν το εθνόσημο και την Εθνική. Είναι κρίμα να λέμε κουβέντες γι΄ αυτά τα παιδιά και τους προπονητές τους. Ρισκάρουν κάθε καλοκαίρι για κάτι καλό. Μεταξύ μας υπάρχει καλό κλίμα και παλεύουμε για το καλό της ομάδας», ήταν η δήλωσή του.

Ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε δεν έκρυψε πάντως την απογοήτευσή του για τον τρόπο που χάθηκε το παιχνίδι. «Κρίμα γιατί μπορούσαμε να νικήσουμε. Το παιχνίδι με τη Γαλλία μας έδωσε κίνητρο. Για 30 λεπτά το παιχνίδι μας ήταν όπως έπρεπε, αλλά στο τέλος δεχθήκαμε πολύ εύκολα καλάθια», είπε.

«Υπάρχει σίγουρα πικρία αλλά συνεχίζουμε. Στα τελευταία πέντε λεπτά χαλαρώσαμε. Δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε τόσο εύκολα καλάθια. Φταίμε όλοι. Θέλουμε καλό αποτέλεσμα με Φινλανδία και Πολωνία. Από εκεί και πέρα το τουρνουά έχει δρόμο», έδωσε το σύνθημα.

Ο Κώστας Παπανικολάου επισήμενε ότι «κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, όμως σε κάποιες στιγμές χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δεν παίξαμε τις άμυνες που έπρεπε για να κερδίσουμε. Το ματς κρίθηκε σε μια-δυο κατοχές που θα μπορούσαν να είχαν πάει με την πλευρά οποιασδήποτε ομάδας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις