Κ. Γαβρόγλου κατά Ν. Κεραμέως και Ν.Δ.

Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 16:32
UPD:16:38
Eurokinissi/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Θα περίμενα από μια νέα πολιτικό όπως είναι η κ. Κεραμέως να μην υποκύψει στην παλαιοκομματική συνταγή «κάνω δηλώσεις απλώς για να πω ότι κάνω αντιπολίτευση», σημείωσε ο κ. Γαβρόγλου.

A- A A+

Την αντίδραση του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαρβόγλου προκάλεσε τα σχόλια που έκανε η τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας Νίκη Κεραμέως μετά τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Γαρβόγλου αναφορικά με τις εξετάσεις του Ιανουαρίου στο Λύκειο.

Θα περίμενα από μια νέα πολιτικό όπως είναι η κ. Κεραμέως να μην υποκύψει στην παλαιοκομματική συνταγή «κάνω δηλώσεις απλώς για να πω ότι κάνω αντιπολίτευση», σημείωσε ο κ. Γαβρόγλου και πρόσθεσε:

«Η σημερινή της δήλωση αυτό υπηρετεί και τίποτα παραπάνω. Την ενημέρωσα αναλυτικά, απάντησα σε όλες τις απορίες που είχε κατά τη συνάντησή μας προχθές. Τι άλλαξε λοιπόν; Το κομματικό καθήκον μήπως; Σεβαστό. Αλλά γιατί τέτοια επιμονή να επικεντρώνεται σε πράγματα χιλοειπωμένα, και να αποφεύγει να παρουσιάσει τι ακριβώς λέει η Ν.Δ. για το Λύκειο; Μήπως μετά από τόσον καιρό δεν υπάρχει τίποτα απολύτως που μπορούν να προτείνουν;».

Η κ. Κεραμέως κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «κάθε δεύτερη μέρα, αλλάζει άποψη γύρω από τις πανελλαδικές εξετάσεις».

Χθες ο κ. Γαβρόγλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ανέφερε ότι «με την ευθύνη του μαθητή προφανώς μπορεί να είναι προαιρετική η συμμετοχή στις εξετάσεις του Ιανουαρίου».

«Εγώ θα έλεγα να το πάρουν όλοι οι μαθητές. Αν τώρα κάποιοι μαθητές πουν, “εγώ δεν το θέλω και θέλω να πάω κατευθείαν τον Ιούνιο”, θεωρώ ότι θα έχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Αλλά να με θυμηθείτε και καταλαβαίνετε πως το λέω αυτό, ότι παιδαγωγικά θα το αγκαλιάσουν όλοι» είπε, ερωτηθείς εάν η συμμετοχή των μαθητών στις εξετάσεις αυτές θα είναι υποχρεωτική.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή