Χορηγός της ΕΠΟ η «Αέριο Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας»

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 22:47
UPD:22:54
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ για τη χορηγία της Εθνικής Ανδρών.

Μια συμφωνία που ανακοινώθηκε στη σημερινή πρώτη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενόψει των αγώνων με Εσθονία και Βέλγιο, για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018.

Ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Τάκης Παπαχρήστος, επισήμανε πως «με μεγάλη χαρά διαπιστώνουμε ότι η ομάδα των εταιρειών που διαχρονικά βρίσκεται δίπλα στους διεθνείς μας διαρκώς διευρύνεται και εμπλουτίζεται από νέους συμπαίκτες που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς της αγοράς, καταλαμβάνοντας μάλιστα κορυφαίες θέσεις της».

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Φεντερίκο Ρέγκολα, υπογράμμισε ότι «αποτελεί μεγάλη τιμή για την εταιρεία η ευκαιρία της στήριξης της Εθνικής Ελλάδος από το ρόλο του χορηγού, ένα ρόλο τον οποίο δεσμεύτηκε να υπηρετήσει με υπερηφάνεια και συνέπεια», ενώ ευχήθηκε στα ελληνικά «καλή επιτυχία στην Εθνική».

Ο Μάνος Εξαρχουλάκος, διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της εταιρείας, δήλωσε από την πλευρά του πως «η ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ παραμένει πιστή στη στρατηγική της να υπηρετεί και να στηρίζει την ελληνική κοινωνία, μέσα από τις καινοτόμες και αξιόπιστες υπηρεσίες της. Τώρα στηρίζει με όλη της την ενέργεια και την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου αναλαμβάνοντας το ρόλο του "ένθερμου" χορηγού της».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις