Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ο δήμαρχος Ελευσίνας

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης
Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 12:45
UPD:20:19
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Φωτογραφία αρχείου

A- A A+

Του Μάκη Συνοδινού

Επίθεση με μαχαίρι από πρώην συμβασιούχο δέχθηκε ο δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης, πρώην συμβασιούχος με οκτάμηνη σύμβαση, μπήκε στο δημαρχείο Ελευσίνας στις 12 το μεσημέρι και μαχαίρωσε τον δήμαρχο στον μηρό.

Ο δήμαρχος έχει μεταφερθεί στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και σύμφωνα με τους γιατρούς είναι εκτός κινδύνου.

Μετά από έρευνες της ΕΛΑΣ ο 35χρονος φερόμενος ως δράστης, εντοπίστηκε, συνελήφθη και κρατείται στο στο Τ.Α. Ελευσίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, το κίνητρο της επίθεσης του 35χρονου συμβασιούχου δεν έχει σχέση με τη λήξη της σύμβασής του με τον Δήμο Ελευσίνας.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο, ο 35χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευθεί παλαιότερα σε ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου των βορείων προαστίων.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νίκος Βούτσης επικοινώνησε προ ολίγου με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για την πορεία της κατάστασης υγείας του Δημάρχου Ελευσίνας.

Ο κ. Βούτσης εξέφρασε την απερίφραστη καταδίκη του για το περιστατικό και εύχεται στον Δήμαρχο Ελευσίνας ταχεία και πλήρη ανάρρωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή