Ξενογιαννακοπούλου: «Πραγματική δημοσκόπηση η επαφή με τον κόσμο»

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2006 14:35
A- A A+

Η γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κινήματος, κατέθεσε σήμερα στεφάνι στο χώρο του Πολυτεχνείου.

«Το μήνυμα του Πολυτεχνείου είναι σήμερα ισχυρό και επίκαιρο. Σηματοδοτεί, απέναντι σε μια ταξική και αυταρχική πολιτική που πλήττει τους νέους και την κοινωνική συνοχή, τον συνεχή αγώνα για εμβάθυνση της Δημοκρατίας και κοινωνική αλληλεγγύη», δήλωσε η κ. Ξενογιαννακοπούλου και πρόσθεσε: «Σηματοδοτεί τον αγώνα της νέας γενιάς για την αναβάθμιση της Παιδείας, για μια δίκαιη κοινωνία αξιών χωρίς διακρίσεις, με ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες για όλους».

Κληθείσα εξάλλου, να σχολιάσει τη δημοσκόπηση της ΜRB http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/11/16/1266119.htm , η γραμματέας του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τις δημοσκοπήσεις «χρήσιμο εργαλείο», αλλά, όπως σημείωσε, «η πραγματική δημοσκόπηση είναι η επαφή με τον κόσμο, είναι η πολιτική μας δουλειά, είναι η συνεχής προσπάθεια οικοδόμησης εμπιστοσύνης με τους πολίτες». Όπως είπε, «καθημερινά ο κόσμος στρέφεται προς το ΠΑΣΟΚ με προσδοκία και ελπίδα, απέναντι σε μια πολιτική αυταρχική, που συνεχώς μειώνει τα εισοδήματα και πλήττει την κοινωνική συνοχή. Γι αυτό -πρόσθεσε- πιστεύουμε ότι ο λαός θα εμπιστευτεί τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, όποτε και να γίνουν εκλογές, για την υλοποίηση ενός προοδευτικού προγράμματος προοπτικής και ελπίδας για τη χώρα μας».

Σε ερώτηση αν την προβληματίζει το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να καρπωθεί και να κεφαλαιοποιήσει τη δυσαρέσκεια του κόσμου έναντι της κυβέρνησης, η κ. Ξενογιαννακοπούλου παρατήρησε πως «σήμερα, υπάρχει ένα μεγάλο αίσθημα αβεβαιότητας και ανασφάλειας στην κοινωνία εξ αιτίας των αντιλαϊκών και αδιέξοδων πολιτικών που ακολουθεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Πολιτικές που προκαλούν αντιδράσεις στην κοινωνία».

«Εμείς», κατέληξε, «πιστεύουμε, ότι το ΠΑΣΟΚ κάθε μέρα που περνάει, δυναμώνει τη φωνή του και την παρουσία του και οικοδομεί μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πολίτες».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή