Super League: Ισοπαλία στους «Ζωσιμάδες» για ΠΑΣ και ΑΕΚ

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017 23:23
UPD:23:37
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Φωτογραφία αρχείου

A- A A+

ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ μοιράστηκαν από ένα βαθμό στη μεταξύ τους συνάντηση στους «Ζωσιμάδες», που διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ολοκληρώθηκε με «λευκή» ισοπαλία και ήταν η τελευταία της σημερινής ημέρας.

Σε ένα παιχνίδι μάλλον ισορροπημένο, οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι αλλά η Ένωση είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για να ανοίξει το σκορ, όταν στο 44ο λεπτό το αριστερό σουτ του Λιβάια εκτός περιοχής κατέληξε στο δοκάρι του Βελλίδη.

Νωρίτερα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είχε απειλήσει στο 10΄ με τη σέντρα - σουτ του Νικολιά που απομάκρυνε ο Βινίσιους, ενώ στο 30΄ το σουτ του Γιάκου απέκρουσε ενστικτωδώς ο Ανέστης.

Οι δύο προπονητές αναγκάστηκαν να κάνουν από μία αλλαγή νωρίς-νωρίς, καθώς στο 18΄ ο Κοζoρώνης αντικατέστησε τον τραυματία Νικολιά και επτά λεπτά αργότερα ο Γαλανόπουλος πήρε τη θέση του Τσιγκρίνσκι.

Στην επανάληψη η Ένωση βελτίωσε την κυκλοφορία και έλεγξε το ρυθμό, όμως ήταν οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη που στο 60΄ με το σουτ του Λίλα, αλλά ο Ανέστης έκανε μεγάλη απόκρουση.

Στη συνέχεια της φάσης ο Ναδάλες σούταρε εκ νέου προς την εστία αλλά η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή επειδή χτύπησε στον Γιάκο, ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ!

Η ΑΕΚ, πάντως, δικαιούται να τα έχει με την ατυχία της, αφού στο 84ο λεπτό το τρομερό σουτ του Τσόσιτς τράνταξε το δοκάρι του Βελλίδη, ο οποίος είδε την τύχη να του χαμογελά για δεύτερη φορά, με το 0-0 να παραμένει ως τη λήξη.

Το συγκρότημα του Μανόλο Χιμένεθ, που προερχόταν από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, γνώρισε την πρώτη βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα, ενώ το ίδιο συνέβη για την ομάδα της Ηπείρου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις