Super League: Πάλι καλά που δεν έχασε...

Ο Παναθηναϊκός 0-0 με τον Λεβαδειακό των πολλών χαμένων ευκαιριών
Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017 21:05
UPD:21:08
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Από πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μείνει εκτός τίτλου.

Οι «πράσινοι», που ξεκίνησαν τη νέα σεζόν με -2 βαθμούς, απέτυχαν να νικήσουν τον Λεβαδειακό στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο Αλεξάνδρας (0-0) και μετά το 1-1 της πρεμιέρας στα Χανιά με τον Πλατανιά έχουν μηδέν βαθμούς, έξι πίσω από τους Ολυμπιακό και Πανιώνιο.

Η αποβολή του Ευαγγέλου στο 49΄ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Οι «πράσινοι» που είχαν κακή απόδοση σε όλο το 90λεπτο, από τη στιγμή που έμειναν και με παίκτη λιγότερο στο ξεκίνημα του δεύτερου, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μη δεχτούν γκολ από τους Βοιωτούς, οι οποίοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στην επανάληψη για να φύγουν με το «διπλό».

Ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα που «κέρδισε τις εντυπώσεις» στο πρώτο 45λεπτο, καθώς με διπλή άμυνα ζώνης και με άριστη τακτική δεν επέτρεψε στους παίκτες του Παναθηναϊκού να φανού απειλητικοί.

Οι «πράσινοι» μπορεί να είχαν την κατοχή της μπάλας περισσότερη ώρα στα πόδια τους, αλλά ήταν αργοί και προβλέψιμοι στο παιχνίδι τους και κατ΄ επέκταση ακίνδυνοι επιθετικά.

Οι παίκτες του Ουζουνίδη δεν είχαν καλή ανάπτυξη στη μεσαία γραμμή (σημαντική η απουσία της τελευταίας στιγμής του Κουρμπέλη), με αποτέλεσμα να μην απειλήσουν την εστία του Εποσί και το μόνο που είχαν να επειδείξουν στα πρώτα 45 λεπτά ήταν τα δύο σουτ του Άλτμαν στο 25΄ και 26΄ που δεν βρήκαν στόχο.

Αντίθετα, η ομάδα που είχε την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος ήταν ο Λεβαδειακός με το σουτ του Μητρόπουλου στο 41΄ να φεύγει λίγο άουτ.

Το κλίμα «στράβωσε» ακόμη περισσότερο για τους γηπεδούχους με την έναρξη του δεύτερου μέρους, όταν ο Ευαγγέλου, ενώ είχε κίτρινη κάρτα, έκανε ένα ανόητο μαρκάρισμα στον Γιακουμάκη και αποβλήθηκε.

Το ματς «στράβωσε» από νωρίς για τους «πράσινους» που με παίκτη λιγότερο και σε συνδυασμό με τι μέτρια εικόνα τους δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλύτερο από αυτό που έκαναν όταν ήταν με 11 στο πρώτο ημίχρονο.

Εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των παικτών του Παναθηναϊκού στη μεσαία γραμμή, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες από το 70΄ έως το 74΄ με τους Γιουσούφ (δύο φορές) και Μπραντάο (άλλες τόσες).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις