Eurobasket: Αμφίβολος και ο Κάλινιτς με Σερβία

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017 14:25
UPD:15:31
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Νέο σοβαρότατο πρόβλημα προέκυψε στην εθνική Σερβίας ενόψει του Eurobasket.

Ο Νίκολα Κάλινιτς, πρωταθλητής Ευρώπης με την Φενέρμπαχτσε, δεν αγωνίστηκε στο τουρνουά «Ακρόπολις» λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ωστόσο, όπως φαίνεται η κατάστασή της υγείας του είναι τέτοια που μπορεί να του στερήσει τη συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Μετά τους Τεόντοσιτς, Γιόκιτς, Μπιέλιτσα, Σιμόνοβιτς, Ραντούλιτσα και Μιλουτίνοφ ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς είναι πιθανό να μην έχει μαζί του ούτε τον Κάλινιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και καιρό με τη μέση του, αλλά τώρα τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος με δηλώσεις του στην «Sportski Zurnal»:

«Δεν νοιώθω καθόλου καλά, είμαι χάλια. Για να είμαι ειλικρινής, αν δεν υπήρχαν τόσες απουσίες στην εθνική, πιθανότατα τώρα θα ήμουν σπίτι μου. Έχω όμως υποχρέωση απέναντι στους συμπαίκτες μου και σε όλους να προσπαθήσω να τα καταφέρω. Θέλω να παίξω στο Eurobasket, αλλά το σώμα μου δεν αντέχει πια. Υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα στη μέση και θα το κουβαλάω όχι μόνο στην καριέρα μου, αλλά μέχρι το τέλος της ζωής μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σέρβος φόργουορντ..

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις