Serie A: Τρία δοκάρια η Ρόμα, τρία γκολ η Ίντερ

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017 02:13
UPD:16:12
REUTERS/STEFANO RELLANDINI

Ο Ικάρντι... ανέλαβε δράση κι ό,τι δεν μπορούσαν να κάνουν οι αντίπαλοί του το πέτυχε στο 67΄ και 77΄ με άψογα τελειώματα βάζοντας την Ίντερ μπροστά στο σκορ. 

A- A A+

Για πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια η Ίντερ πέρασε με νίκη από το «Ολίμπικο» και, μάλιστα, με ανατροπή, επί της Ρόμα με 3-1.

Μπορεί να μην είχε πετύχει ούτε γκολ στις 7 τελευταίες επισκέψεις της στο συγκεκριμένο γήπεδο η ομάδα του Μιλάνου, ωστόσο, ο Μάουρο Ικάρντι «πήρε την κατάσταση στα χέρια του» κι έβαλε τέλος σε αυτή την κακή παράδοση εις βάρος των «νερατζιούρι».

Ακούγοντας κανείς το σκορ, βέβαια, κι αν δεν είδε το ματς από την τηλεόραση μπορεί να νομίζει ότι το τελικό σκορ μαρτυρά τη διαφορά των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Κι, όμως, συνέβη εντελώς το αντίθετο. Οι «Ρωμαίοι» άνοιξαν το σκορ πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 16΄ με τον Τζέκο και στη συνέχεια είχαν τρία δοκάρια και τρομερή πολιορκία στα καρέ των Μιλανέζων.

Η αρχή με τα δοκάρια έγινε με βολίδα του Κόλαροφ στο 7΄ , συνεχίστηκε με το φοβερό σουτ του Ναϊνγκολάν στο 39΄, απέναντι σε έναν αντίπαλο που στο πρώτο ημίχρονο είχε εντελώς παθητικό ρόλο.

Η Ρόμα είχε και τρίτο δοκάρι στο 65΄ με τον Περότι κι από τότε όλα άλλαξαν... Ο Ικάρντι... ανέλαβε δράση κι ό,τι δεν μπορούσαν να κάνουν οι αντίπαλοί του το πέτυχε στο 67΄ και 77΄ με άψογα τελειώματα βάζοντας την Ίντερ μπροστά στο σκορ. Οι παίκτες του Ντι Φραντσέσκο συνέχισαν να σπαταλούν ευκαιρίες και το τελειωτικό χτύπημα ήρθε τρία λεπτά πριν το τέλος με τον Βεσίνο να γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλια του, σκοράροντας το πρώτο του γκολ με την Ίντερ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις