Τίποτα το σοβαρό ο Παπασταθόπουλος

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017 01:47
UPD:15:55
EPA/PATRICK SEEGER
A- A A+

«Λήξη συναγερμού» με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, καθώς ο τραυματισμός του στο ματς της Ντόρτμουντ με την Χέρτα δεν ήταν σοβαρός.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός χτύπησε στο κεφάλι στο 40ό λεπτό της αναμέτρησης κι αντικαταστάθηκε, με αποτέλεσμα να επέλθει έντονη ανησυχία στις τάξεις της εθνικής ομάδας για τη συμμετοχή του στο ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 με το Βέλγιο (3/09).

Τελικά, όμως, η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Όπως έγινε γνωστό ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε αλλαγή από τον προπονητή του, καθώς τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση και ο οργανισμός του ήταν εξασθενημένος.

Ως εκ τούτου ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε για το ματς με τους Βέλγους, μιας και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό που θα προηγηθεί με τους Εσθονούς (31/08), λόγω τιμωρίας.

Στην Εθνική ομάδα περιμένουν και τα νέα από τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος επίσης έγινε αναγκαστική αλλαγή, λόγω μυικού τραυματισμού στον δεξιό μηρό, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης ανάμεσα σε Μπολόνια και Μπενεβέντο!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις