Super League: Το «γκολ της χρονιάς» ο Ντάουντα στο 2-2 του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο

Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 21:12
UPD:21:24
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Μετά από εξαιρετικό δεύτερο μέρος, Παναιτωλικός και Ατρόμητος, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Δύο φορές βρέθηκαν πίσω στο σκορ οι γηπεδούχοι, ωστόσο, κατάφεραν να αντιδράσουν και να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα, ενώ οι Περιστεριώτες «βολεύτηκαν» με τη δεύτερη σερί ισοπαλία (1-1 στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα).

«Όλα τα λεφτά» στο ματς ήταν το γκολ του Ντάουντα, με το οποίο οι Περιστεριώτες αντέδρασαν άμεσα στην πρώτη ισοφάριση των γηπεδούχων. Ο Νιγηριανός επιθετικός με απίστευτο σουτ «κάρφωσε» τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κυριακίδη και πέτυχε το ομορφότερο γκολ του πρωταθλήματος έως τώρα!

Μετά τη «γκέλα» με τον Απόλλωνα στην πρεμιέρα η ομάδα του Περιστερίου έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι της και παρά το γεγονός ότι δεν είχε σημαντικές ευκαιρίες αποδείχθηκε πιο ουσιαστική από τους γηπεδούχους, που μετά το πρώτο 20λεπτο «πατούσαν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί.

Στην πρώτη του επιθετική προσπάθεια στο ματς ο Ατρόμητος κατάφερε να προηγηθεί με τον Ντιγκινί στο 32΄ μετά τη σέντρα του Ούμπιδες. Οι γηπεδούχοι που δεν είχαν «καθαρές» ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο, μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 67΄ έφτασαν στην ισοφάριση με τον Χαντάκια, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να σκοράρει σε άδεια εστία.

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Μάκη Χάβου δεν κράτησαν ούτε δύο λεπτά, καθώς ο Ντάουντα με το απίστευτο σουτ που έπιασε έβαλε ξανά τους «κυανόλευκους» μπροστά στο σκορ.

Στο 79΄, όμως, ο Μοράρ που μόλις είχε μπει στο ματς, μετά από μπαλιά του Κλέσιο κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να χαρίσει το βαθμό στους Αγρινιώτες.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις