Ανακούφιση στον Παναθηναϊκό με Λεκαβίτσιους

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 13:08
UPD:13:16
EPA/MATTEO BAZZI
A- A A+

Έξι με οκτώ εβδομάδες θα διαρκέσει η αποθεραπεία του Λούκας Λεκαβίτσιους, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο φιλικό της Λιθουανίας με την Ισλανδία.

Η ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας ανακοίνωσε ότι το κάταγμα που υπέστη ο νεοαποκτηθείς άσος του Παναθηναϊκού δεν ήταν συντριπτικό, κάτι που σημαίνει πως θα αποφύγει το νυστέρι. Το διάστημα αποθεραπείας του θα διαρκέσει περίπου 2 μήνες και μετά θα μπορέσει να ξεκινήσει σιγά-σιγά προπονήσεις.

Τα νέα ήταν σαφώς καθησυχαστικά για τους «πράσινους», καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο παίκτης θα έμενε εκτός δράσης για περισσότερο από 4 μήνες. Και τώρα, βέβαια, υπάρχει προβληματισμός, από τη στιγμή που επάνοδός του σε κανονικούς ρυθμούς δεν προβλέπεται πριν τα μέσα Νοεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τουλάχιστον τον πρώτο μήνα των αγώνων της Euroleague.

Το ενδεχόμενο να γίνει ακόμη μία μεταγραφή στην θέση του πόιντ γκαρντ παραμένει ανοικτό μετά τον τραυματισμό του Λεκαβίτσιους, ωστόσο, οι πιθανότητες είναι λιγότερες μετά τα νέα που ήρθαν από την Λιθουανία για την κατάσταση της υγείας του.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις