Champions League: «Κληρώνει» απόψε για τον Ολυμπιακό

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 10:45
UPD:12:41
REUTERS/ANTONIO BRONIC
A- A A+

Τους αντιπάλους του στον όμιλο του Champions League θα γνωρίζει σήμερα το βράδυ ο Ολυμπιακός.

Η κλήρωση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19:00 στο Μονακό, οπότε λίγο αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν τις άλλες τρεις ομάδες που θα βρεθούν στο δρόμο τους στην φάση των ομίλων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν μπορούν να βρεθούν στον ίδιο όμιλο, ομάδες από την ίδια χώρα, ενώ η κλήρωση θα αφορά και το Champions League Νέων. 

Τα γκρουπ δυναμικότητας:

1ο Γκρουπ: Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν, Τσέλσι, Γιουβέντους, Μπενφίκα, Μονακό, Σπαρτάκ Μόσχας, Σαχτάρ Ντόνετσκ
2ο Γκρουπ: Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Παρί Σ.Ζ, Ντόρτμουντ, Σεβίλλη, Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
3ο Γκρουπ: Νάπολι, Τότεναμ, Βασιλεία, Ολυμπιακός, Αντερλεχτ, Λίβερπουλ, Ρόμα, Μπεσίκτας
4ο Γκρουπ: Σέλτικ,ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Καραμπάχ, Σπόρτινγκ Λισαβώνας, ΑΠΟΕΛ, Φέγενορντ, Μάριμπορ, Λειψία

Για πρώτη φορά στην Ιστορία του Champions League θα βρίσκονται στους ομίλους 5 αγγλικές ομάδες και συγκεκριμένα Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (κάτοχος Europa League), Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.

Μεγάλη απούσα από τη φάση των ομίλων, μετά από 19 συνεχόμενες παρουσίες θα είναι η Άρσεναλ, όπως και 9 πρώην πρωταθλήτριες Ευρώπης: Μίλαν (πέντε τρόπαια), Άγιαξ (τέσσερα), Ιντερ (δύο), Νότιγχαμ Φόρεστ (δύο), Αμβούργο (ένα), Μαρσέιγ (ένα), Αστον Βίλα (ένα), PSV Αϊντχόφεν (ένα), Ερυθρός Αστέρας (ένα). Για πρώτη φορά θα συμμετέχουν σε φάση ομίλων η γερμανική Λειψία και η Καραμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις