Β. Κικίλιας: Χυδαία επιχείρηση διχασμού από μια κυβέρνηση σε αποδρομή

Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 14:15
UPD:14:38
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

«Η ανακοίνωση της ΝΔ, ήταν πολύ ισορροπημένη και ξεκάθαρη» υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας.

A- A A+

«Χυδαία επιχείρηση διχασμού της ελληνικής κοινωνίας» χρέωσε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία, όπως υποστήριξε, «βρίσκεται σε αποδρομή» ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, σχολιάζοντας το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Η Αυγή». 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, πρόσθεσε ότι «η πραγματικότητα για τους Έλληνες είναι δυστυχώς αδυσώπητη και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να την αλλάξει: τη σκληρή υπερφορόλογηση, τις νέες εισφορές, τον ΕΝΦΙΑ, τις περικοπές συντάξεων, τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού».

«Ο Κ. Μητσοτάκης είναι ένας σύγχρονος πολιτικός αρχηγός βαθιά δημοκράτης, που μπορεί να μιλάει σε όλους τους Έλληνες χωρίς διαχωριστικές γραμμές και αυτό ενοχλεί πολύ» συμπλήρωσε.

«Υπάρχει κανείς», συνέχισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ «σε αυτή τη χώρα που να πιστεύει ότι ο ναζισμός, που πληρώσαμε ακριβά ως Έλληνες, δεν είναι σκοτεινή περίοδος; Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι ο σταλινισμός δεν είναι νοσηρό φαινόμενο;», διερωτήθηκε.

«Η ανακοίνωση της Ν.Δ. ήταν πολύ ισορροπημένη και ξεκάθαρη» υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας.

Στο πρωτοσέλιδο της «Αυγής» γίνεται λόγος για «το δεύτερο ξέπλυμα του ναζισμού», «από Μητσοτάκη και Γκέμπελς της ενημέρωσης».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή