Champions League: Στόχος του Ολυμπιακού η επιστροφή στους ομίλους

Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 12:37
UPD:13:18
REUTERS/ALKIS KONSTANTINIDIS
A- A A+

Με στόχο να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (21:45) τη Ριέκα στη ρεβάνς των play off της διοργάνωσης.

Ο περσινός αποκλεισμός στοίχισε σημαντικά στους «ερυθρόλευκους» και σε αγωνιστικό, αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Μετά το 2-1 επί των Κροατών στο Καραϊσκάκη άπαντες στην ομάδα του Πειραιά θεωρούν ότι ήρθε η ώρα της επιστροφής στους χρυσοφόρους ομίλους, αφού ενδεχόμενη παρουσία εκεί θα αποφέρει έσοδα άνω των 30 εκ. ευρώ.

Το σκορ του πρώτου ματς δεν είναι ασφαλείας και όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα γνωρίζουν ότι θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή. 

Ο Μπέσνικ Χάσι έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κατά 9/11, αφού δεν πρόκειται να αλλάξει το 4-2-3-1, ωστόσο έχει 1-2 διλήμματα στα πρόσωπα για τη στελέχωση της ενδεκάδας. Φιγκέιρας και Ελαμπντελαουί διεκδικούν τη θέση του δεξιού μπακ, ενώ θέση στο βασικό σχήμα θα πάρουν και δύο εκ των Φορτούνη, Μάριν και Σεμπά, με επικρατέστερο για τη μία θέση τον πρώτο μετά τις τελευταίες πολύ καλές του εμφανίσεις. Οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν… «κλεισμένες»: Καπίνο στο τέρμα, Κούτρης αριστερό μπακ, Ρομαό και Ρέτσος στόπερ, Ζιλέ και Οτζίτζα-Οφόε στον άξονα, με τον Καρσελά δεξιά και τον Φορτούνη στην κορυφή της επίθεσης. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Μίλιτς, Βούκοβιτς, Νικολάου, Σιώπης, Ζντιέλαρ, Ανδρούτσος, Πάρντο και Ανσαριφάρντ. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις