Τον ρόλο των Επιμελητηρίων εξήρε ο ΠτΔ

Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 11:40
UPD:12:54
INTIME NEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Στον σημαντικό ρόλο των Επιμελητηρίων και «στον αγώνα που διεξάγουν σε δύσκολες συνθήκες» αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υποδεχόμενος τους Κωνσταντίνο Μίχαλο, πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Παύλο Ραβανή, πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου.

ΕΡΤ

Από την πλευρά του, ο κ. Μίχαλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και υποστήριξε ότι «η οικονομία έχει μπει σε φάση σταθεροποίησης, ωστόσο υπάρχουν ακόμη προβλήματα».

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Χατζηθεοδοσίου επεσήμανε ότι ο κ. Παυλόπουλος «ήξερε πολύ καλά τα θέματα που αφορούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και αντιλαμβάνεται πλήρως ότι υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υπερφορολόγηση». Κατά την άποψη του, μάλιστα –έσπευσε να προσθέσει- «οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν την ραχοκοκαλιά της οικονομίας».

Επίσης, ανέφερε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε σημαντικά τον ρόλο των επιμελητηρίων, πιστεύοντας ότι αποτελούν σημαντικό σύμβουλο της πολιτείας».

Όσον αφορά, τέλος, την εκτίμηση ότι σύντομα θα εμφανιστούν τα σημάδια ανάκαμψης, ο ίδιος θεωρεί ότι «τα επιμελητήρια πρόκειται να παίξουν σημαντικό ρόλο σ΄ αυτή την πορεία».  

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή