Παναθηναϊκός: Ξανά στο προσκήνιο ο Ινσούα

Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 18:30
UPD:18:30
A- A A+

Προσπάθεια για να αποκτήσει τον Εμανουέλ Ινσούα καταβάλλει ο Παναθηναϊκός.

Εδώ κι αρκετό καιρό ο 26χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ της Ουντινέζε βρίσκεται στο «ραντάρ» του Μαρίνου Ουζουνίδη και σύμφωνα με τους Ιταλούς το «πρέσινγκ» των «πρασίνων» προς την ομάδα του Ούντινε για τον παίκτη  έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία 24ωρα.

Ο Ινσούα, με θητεία σε Μπόκα Τζούνιορς, Νιούελς και Ράσινγκ, ανήκει στην Ουντινέζε αλλά την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στην Αργεντινή και συγκεκριμένα τη Ράσινγκ Κλουμπ, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Νιούελς (στην οποία ήταν συμπαίκτης με τον Σκόκο), αλλά και της Μπόκα Τζούνιορς, από την οποία πήρε μεταγραφή για τις Γρανάδα/Ουντινέζε που έχουν κοινή ιδιοκτησία. 

Τον ποδοσφαιριστή έχει τσεκάρει ο Ουζουνίδης κι έχει εισηγηθεί την απόκτησή του, καθώς διαθέτει πλούσιο βιογραφικό και χαρακτηριστικά που ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό που αναζητούν οι «πράσινοι» στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπου υπάρχει μόνο ο Νίκλας Χουλτ.

Η υπόθεση δεν είναι απλή, ωστόσο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα το παλέψουν μέχρι το τέλος και δεν αποκλείεται να προχωρήσει το deal τις επόμενες ημέρες. 
 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις