Κρούση για Τζούρτζεβιτς ο Ολυμπιακός

Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 18:22
UPD:19:23
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Επίσημη πρόιταση στην Παρτιζάν για την απόκτηση του Ούρος Τζούρτζεβιτς φέρεται να κατέθεσε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους Σέρβους.

Η ιστοσελίδα της γειτονικής χώρας «HotSport.rs.» αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρόσφεραν στην Παρτιζάν το ποσό των 3 εκ. ευρώ, που θα αυξηθεί περισσότερο με κάποια μπόνους, προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον διεθνή σέντερ φορ.

Την πρόταση φέρεται να μετέφερε στον σερβικό σύλλογο ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος, πλέον, συνεργάζεται με την πειραϊκή ΠΑΕ. Στο ρεπορτάζ των Σέρβων αναφέρεται πως έγιναν διαπραγματεύσεις με την πλευρά των Πειραιωτών στο περιθώριο της χθεσινής αναμέτρησης με τη Βιντεότον για τα play offs του Europa League στο Βελιγράδι. 

Οι Σέρβοι τονίζουν πως ως προθεσμία για τη μεταγραφή έχει οριστεί η επόμενη μέρα του ντέρμπι μεταξύ της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα, στις 27 Αυγούστου. Εφόσον η Παρτιζάν συναινέσει τελικά στην πώληση του Τζούρτζεβιτς, τότε εκείνος θα ταξιδέψει στις 28 του μήνα στην Αθήνα για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις