Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ρόμπερτς

Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 11:19
UPD:11:27
Eurokinissi Sports/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής ο Μπράιαν Ρόμπερτς.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όντας ο πρώτος από τα αποκτήματα των Πειραιωτών στην καλοκαιρινή περίοδο που βρίσκεται στην Ελλάδα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Προφανώς, ξέρω την φήμη και το όνομα που έχει ο Ολυμπιακός, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος, όπως και η οικογένειά μου. Ανυπομονώ να αρχίσουμε» είπε στους δημοσιογράφους ο Ρόμπερτς, ο οποίος αφού «έπλεξε το εγκώμιο» του Βασίλη Σπανούλη, συνέχισε:

«Παρακολουθώ ακόμη την Euroleague, αν και δεν είμαι μέρος της τα τελευταία χρόνια. Την παρακολουθώ, όμως, και το γεγονός πως είδα τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στον τελικό με έκανε να θέλω να έρθω εδώ ακόμα περισσότερο. Ήρθα για να φέρω τίτλους στην ομάδα».

Απευθυνόμενος προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού τόνισε: «Είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα. Το να παίζεις μπροστά σε ένα συναρπαστικό γκρουπ οπαδών και να είσαι μέρος τους είναι κάτι το φανταστικό. Πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις