Μπαρτσελόνα: Σοκ με Σουάρες, περίπου ένα μήνα εκτός δράσης

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 16:30
UPD:16:35
REUTERS/JUAN MEDINA

Ο τραυματισμός του Λουίς Σουάρες στο χθεσινό δεύτερο ματς του Super Cup Ισπανίας με την Ρεάλ Μαδρίτης (αποχώρησε από το γήπεδο) αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός. 

A- A A+

Όλα τα είχε η Μπαρτσελόνα, οι τραυματισμοί της έλλειπαν…

Την ημέρα που οι Καταλανοί παρουσίασαν στον Τύπο το νέο τους απόκτημα, τον Βραζιλιάνο, Παουλίνιο, ένα πολύ άσχημο νέο ήρθε να προσθέσει ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό στις τάξεις του συλλόγου, μετά και την «διπλή» ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης στους αγώνες του Super Cup Ισπανίας.

Ο τραυματισμός του Λουίς Σουάρες στο χθεσινό δεύτερο ματς του Super Cup Ισπανίας με την Ρεάλ Μαδρίτης (αποχώρησε από το γήπεδο) αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός. Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Ουρουγουανός επιθετικός της «Μπαρτσα» στη διάρκεια της ημέρας έδειξαν ότι υπέστη κάκωση στο δεξί γόνατο κι ως εκ τούτου θα μείνει… στα πιτς για περίπου ένα μήνα!

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει τουλάχιστον τα δύο πρώτα ματς του ισπανικού πρωταθλήματος και ενδεχομένως και την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Εξυπακούεται ότι θα αποκλειστεί και από την αποστολή της Εθνικής Ουρουγουάης για τα δύο ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, με την Αργεντινή και την Παραγουάη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις