Βρήκε τη βέρα της μετά από 13 χρόνια πάνω σε ένα καρότο

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 14:17
UPD:14:31
twitter/ Sarah Kraus Global
A- A A+

Μπορεί να είχε πλέον παραιτηθεί από την ιδέα ότι κάποτε θα ξαναέβρισκε τη χαμένη εδώ και 13 χρόνια βέρα της, ωστόσο ο κήπος του παλιού της σπιτιού, της επεφύλαξε μία ευχάριστη έκπληξη.

Η 84χρονη σήμερα Μέρι Γκραμς από την Αλμπέρτα του Καναδά έχασε τη βέρα της το 2004 κατά τη διάρκεια εργασιών στον κήπο της.

Παρά την επίμονη αναζήτηση επί μέρες, η γυναίκα δεν κατόρθωσε τότε να βρει το δαχτυλίδι, το οποίο της είχε χαρίσει ο σύζυγός της Νόρμαν το 1951, έναν χρόνο πριν παντρευτούν.

Προκειμένου να μην στενοχωρήσει τον σύζυγό της, ο οποίος τότε βρισκόταν εν ζωή, η κ. Μέρι αποφάσισε με… συνεργό τον γιο της να αποκρύψει το γεγονός και αντικαταστήσει τη βέρα με ένα παρόμοιο στην όψη, αλλά φθηνότερο δαχτυλίδι.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια στο δίκτυο CBC του Καναδά, ο σύζυγός της ο οποίος απεβίωσε το 2009, δεν πρόσεξε ποτέ τη διαφορά, πιστεύοντας ότι πρόκειται για το ίδιο δαχτυλίδι.

Η κ. Γκραμς έβγαλε εντελώς από το μυαλό της ότι θα μπορούσε να βρει το δαχτυλίδι, όταν λίγα χρόνια αργότερα έφυγε από το σπίτι, στο οποίο εγκαταστάθηκε ο γιος της με τη σύζυγό του.

Ωστόσο, αν και η ίδια είχε σταματήσει να ελπίζει πως κάποτε το δαχτυλίδι θα βρεθεί, ο κήπος αποκάλυψε το μικρό της μυστικό, καθώς η βέρα -η οποία είχε χαθεί ανάμεσα στο χώμα και τις ρίζες των φυτών- εμφανίστηκε τη Δευτέρα, περασμένη σε… ένα καρότο.

Τη βέρα εντόπισε η νύφη της κ. Γκραμς, Κολίν Ντέιλι, η οποία μίλησε για την ανακάλυψή της στον σύζυγό της, με τον τελευταίο να της αποκαλύπτει τι έχει συμβεί.

Πλέον, η βέρα παραδόθηκε στην κάτοχό της, με την κ. Γκραμς να τη φορά στο δάχτυλό της μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή