«Game of Thrones»: Διέρρευσε το προτελευταίο επεισόδιο του 7ου κύκλου

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017 18:27
UPD:21:53
A- A A+

Αρκετό καιρό πριν ξεκινήσει ο 7ος κύκλος του «Game of Thrones», το διαδίκτυο είχε πλημμυρίσει από διαρροές τόσο φωτογραφιών όσο και λεπτομερειών των νέων επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς.

Ο εφιάλτης για το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο HBO φαίνεται να μην έχει τέλος. Έπειτα από την διαρροή του 4ου επεισοδίου, από την εταιρεία διανομής στην Ινδία, βίντεο για το 6ο επεισόδιο ήταν διαθέσιμο, από το ίδιο το HBO, στο κοινό για περίπου μια ώρα, μέχρι να το αντιληφθούν και να το κατεβάσουν.

Φυσικά αυτό ήταν αρκετό για τα γνωστά torrent sites ώστε να το πάρουν και να το διαμοιράσουν σε ολόκληρο τον κόσμο, λίγες ημέρες πριν την επίσημη προβολή του.

Συγκεκριμένα, το HBO Spain ανέβασε κατά λάθος βίντεο, για το προτελευταίο επεισόδιο του φετινού κύκλου, που θα προβληθεί τα ξημερώματα της ερχόμενης Δευτέρας, με τίτλο «Death is the enemy», για το οποίο μόλις χθες είχαν δοθεί στη δημοσιότητα φωτογραφίες. Στα 12 λεπτά που διαρκεί, το βίντεο περιγράφει τις πιο σημαντικές σκηνές του επεισοδίου, μάχες αλλά και διαλόγους των πρωταγωνιστών.

Παρά τα συνεχόμενα spoilers τα οποία βγαίνουν κάθε εβδομάδα στην επιφάνεια από την αρχή του 7ου κύκλου, η ΗΒΟ δεν έχει πάθει κάποια ουσιαστική ζημιά από όλο αυτό μιας και η τηλεθέαση, τη φετινή χρονιά, καταρρίπτει κάθε ρεκόρ, ακόμα και όταν βγαίνουν νωρίτερα τα επεισόδια. 

[email protected]

Προτεινόμενα για εσάς