Ουζουνίδης: «Εμείς το φαβορί στη Λεωφόρο»

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017 15:54
UPD:16:01
Eurokinissi Sports/ΣΑΓΙΑΣ ΤΑΚΗΣ
A- A A+

Αισιόδοξος και γεμάτος αυτοπεποίθηση ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα με την Μπιλμπάο παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν θεωρεί σε καμία περίπτωση την ομάδα του «χαμένη από χέρι» στα δύο ματς που ακολουθούν με τους Βάσκους για τα play off του Europa League κι αυτό είναι κάτι που φρόντισε να ξεκαθαρίσει κι ενώπιον των δημοσιογράφων.

«Όλοι περιμένουμε με αγωνία αυτό το ματς. Είναι από τους αγώνες που όλοι θέλουν να παίξουν. Αύριο κάποιοι θα είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι άλλοι θα είναι δυσαρεστημένοι. Στα μάτια των παικτών φαίνεται πόσο πολύ περιμένουν αυτό το ματς», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού», ο οποίος ρωτήθηκε για τις πιθανότητες πρόκρισης που δίνει στις δύο ομάδες:

«Δεν σκέφτομαι καθόλου την περίπτωση του αποκλεισμού. Η Μπιλμπάο είναι φαβορί, ωστόσο, και τα αουτσάιντερ έχουν πιθανότητες. Αυτές θα διεκδικήσουμε και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Αφού επιβεβαίωσε ότι ο Τσάβες θα δηλωθεί έγκαιρα και θα είναι έτοιμος για τη ρεβάνς στο «Σαν Μαμές», στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κενό του Κουλιμπαλί: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη, είμαι ανάμεσα στους Κολοβέτσιο και Νούνο Ρέις. Δεν είναι όμως θέμα παικτών.

Σημασία έχει να μπούμε με αυτοπεποίθηση για την πρόκριση. Έχω πει ότι η Μπιλμπάο είναι το φαβορί να πάρει την πρόκριση όμως στο αυριανό ματς παίζουμε στο σπίτι μας και είμαστε εμείς το φαβορί. Να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Το αυριανό ματς θα είναι πιο αμφίρροπο». 

Επισήμανε ακόμη ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι παραδόσεις, είπε ότι ο Αθλέτικ έχει αδυναμίες και πρόσθεσε: «Είναι ομάδα που πιέζει, είναι καλή στα στημένα. Αν καταφέρεις να ξεφύγεις από την πρώτη πίεση που ασκούν, μπορείς να τους βρεις ανοιχτούς πίσω. Το θέμα είναι εμείς να χτυπήσουμε τις αδυναμίες. Οι δύο ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες και αυτό είναι ένας παράγοντας που δεν ευνοεί το φαβορί». 


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις