Ανακοινώνει Λοτζέσκι ή Χάρις ο Παναθηναϊκός

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 12:32
UPD:13:00
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μετά από πάρα πολύ σκέψη και επαφές με αρκετούς παίκτες που αγωνίζονται στις θέσεις 2-3, ο Τσάβι Πασκουάλ πήρε την απόφασή του και κατέληξε σε δύο «killer».

A- A A+

Ένας εκ των Ματ Λοτζέσκι, Μάνι Χάρις θα αποτελέσει την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Μετά από πολλή σκέψη και επαφές με αρκετούς παίκτες που αγωνίζονται στις θέσεις 2-3, ο Τσάβι Πασκουάλ πήρε την απόφασή του και κατέληξε σε δύο «killer».

Ποιος από αυτούς θα «ντυθεί» στα πράσινα, αυτό είναι κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας. Η περίπτωση του πρώην άσου του Ολυμπιακού είναι γνωστή εδώ και αρκετό καιρό. Ο  32χρονος διαθέτει εμπειρία από την Euroleague και την Α1, δεν χρειάζεται καθόλου να προσαρμοστεί και η ποιότητά του μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα την «πράσινη» περιφέρεια.  

Οι τραυματισμοί που πέρασε την προηγούμενη περίοδο δεν δείχνουν να απασχολούν τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», καθώς ο παίκτης είναι απολύτως εντάξει και πανέτοιμος να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Το όνομα του Μάνι Χάρις δεν είχε ακουστεί ξανά στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός είχε προταθεί πρόσφατα στην ΑΕΚ, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Ο 26χρονος άσος, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κλίβελαντ Καβαλίερς, Λος Άντζελες Λέικερς αλλά και στην Τουρκία, με τη φανέλα της Τουρκ Τέλεκομ και της Εσκισεχίρ, μοίρασε την περσινή σεζόν ανάμεσα στη D-League με τους Texas Legends και τους Anhui Wenyi της Κίνας, ενώ υπέγραψε και δύο δεκαήμερα συμβόλαια με τους Ντάλας Μάβερικς.

Τα ποσοστά του στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ ήταν εξαιρετικά (25,9 πόντοι, 7,4 ριμπάουντ και 3,9 ασίστ ανά παιχνίδι), γεγονός που ανάγκασε τον Τσάβι Πασκουάλ να «ανάψει το πράσινο φως». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις