Νίκησε τον Πλατανιά και «βλέπει»... Μπριζ

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 21:30
UPD:21:33
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 του Πλατανιά στο τελευταίο της τεστ ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μπριζ.

Την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του ενόψει του αγώνα της προσεχούς Πέμπτης στο Βέλγιο είχε απόψε ο Μανόλο Χιμένεθ. Αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Τρίστασον, ο οποίος βοήθησε αρκετά στην επίθεση και δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού στην πρώτη αναμέτρηση των play off του Europa League, αν κι ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς για να γίνουν εκτιμήσεις σχετικά με το αρχικό σχήμα.

Σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό που έδωσε η Ένωση παρουσίασε σημάδια βελτίωσης στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, είχε κάποια προβλήματα στην άμυνα, αλλά σε γενικές γραμμές έδειξε ότι μπορεί να είναι άκρως ανταγωνιστική με την Μπριζ.

Το αυτογκόλ του Πέτρου Μάνταλου στο 9΄ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, ωστόσο, η «απάντηση» της Ένωσης ήταν άμεση και 10 λεπτά αργότερα με το πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου έφτασε στην ισοφάριση. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους (49΄), ο Σιμόες βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και με το γκολ αυτή η ΑΕΚ πήρε τη νίκη στο άδειο Ολυμπιακό Στάδιο.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις