Ντόρτμουντ: «Άφαντος» ο Ντεμπελέ

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 17:23
UPD:17:26
wikimedia/Reto Stauffer

Ο Γάλλος επιθετικός, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας του, Πέτερ Μπος, απουσίασε από το σημερινό πρόγραμμα χωρλις να έχει εξασφαλίσει σχετική άδεια.

A- A A+

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του Ουσμάν Ντεμπελέ της Ντόρτμουντ, με τον παίκτη να απουσιάζει αδικαιολόγητα από την προπόνηση των Βεστφαλών.

Ο Γάλλος επιθετικός, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας του, Πέτερ Μπος, απουσίασε από το σημερινό πρόγραμμα χωρλις να έχει εξασφαλίσει σχετική άδεια.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν τα σενάρια, αλλά και τα όσα μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ και κυρίως της Γαλλίας, περί εμπλοκής της Μπαρτσελόνα στην υπόθεση. Μάλιστα, οι Καταλανοί, σύμφωνα με τους Γάλλους βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του νεαρού διεθνούς άσου.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει πιο έντονες. Οι Γερμανοί δείχνουν αποφασισμένοι να μη δώσουν τον παίκτη κάτω από 150 εκ. ευρώ, ενώ ένα χρόνο πριν τον είχαν αγοράσει με 15 από την Ρεν.

«Δεν ήταν μαζί μας σήμερα το πρωί και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν έχω ιδέα γιατί δεν βρισκόταν στο γήπεδο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπος και συνέχισε: «Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ελπίζω ότι δεν του έχει συμβεί κάτι κακό».

Ερωτηθείς εάν η απουσία του Ντεμπελέ συνδέεται με το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, ο Ολλανδός τεχνικός απάντησε: «Δεν το ξέρω αυτό, καθώς δεν του έχω μιλήσει».

Στο μεταξύ, δημοσίευμα της «Equipe» που «ανέβηκε» σήμερα το απόγευμα στην ιστοσελίδα της γαλλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Ντεμπελέ θα μεταβεί αεροπορικώς στην Καταλονία «τις επόμενες ώρες», προκειμένου να υπογράψει μακροχρόνιο συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις