Ήττα του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, ανησυχία για Εμενίκε ενόψει Ριέκα

Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2017 22:43
UPD:22:46
Eurokinissi Sports/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Μία εβδομάδα πριν το πρώτο ματς των play off του Champions League με την Ριέκα, ο Ολυμπιακός γνώρισε φιλική ήττα από τον Ατρόμητο (0-1) στο Περιστέρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν καλή απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, ωστόσο, αυτό που προβλημάτισε περισσότερο τον Μπέσνικ Χάσι δεν ήταν τόσο η ήττα και η εμφάνιση της ομάδας του, όσο ο τραυματισμός του Εμενίκε στο 20΄.

Ο Αφρικανός επιθετικός του Ολυμπιακού ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό προσαγωγό και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο εμφανώς απογοητευμένος. Αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Το φιλικό στο Περιστέρι κρίθηκε στο 83ο λεπτό με την κεφαλιά του Χατζηισαΐα, μετά από το κόρνερ του Ούμπιδες (1-0). Νωρίτερα, όμως, και συγκεκριμένα στο 65΄ τα «αίματα άναψαν». Τρία λεπτά μετά την είσοδό του ο Φιγκέιρας είχε αψιμαχία με τον Χατζηισαΐα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής και οι ψυχραιμότεροι να μπουν στη μέση για να ηρεμήσουν την κατάσταση. Προκειμένου να επέλθει η ηρεμία και να αποφευφχθούν τα χειρότερα, ο Χάσι έβγαλε από το ματς τον Πορτογάλο αριστερό μπακ.

Οι ενδεκάδες:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Μάντσον, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Κυριακίδης, Βασιλακάκης, Ούμπιδες, Μανούσος, Ντάουντα.

Αγωνίστηκαν και οι: Ντιγκινί, Λαζαρίδης, Βασιλείου, Ζησόπουλος,  Νάστος, Μενσά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Βούκοβιτς, Μίλιτς (62’ Φιγκέιρας, 65’ Νικολάου), Ρομαό (74’ Ζντιέλαρ ), Ζιλέ, Καρσελά (46’ Πάρντο ), Φορτούνης (46’ Σεμπά), Μάριν (46’ Ανδρούτσος), Εμενίκε (20’ λ.τρ. Μπεν, 80’ Ανσαριφάρντ).


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις