Mercedes - Benz: Ανανεωμένη σε όλα τα επίπεδα

Επιβλητικότερη και με διευρυμένη γκάμα κινητήρων η GLA
Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 09:05
UPD:09:05
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

H επιτυχία του compact SUV της Mercedes-Benz στην αγορά είναι, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή. Και αυτό διότι «πατώντας» στο βασικό concept της Α Class έδωσε πολύ γρήγορα στον καταναλωτή επιπρόσθετα στοιχεία ισχυρού image και πρακτικότητας (ψηλωμένο αμάξωμα από το έδαφος), τραβώντας τον σαν μαγνήτης.

Το όμορφο αυτοκίνητο κερδίζει πάντοτε κατά κράτος, έτσι συνέβη και με την GLA. Η ανανεωμένη εκδοχή της παρουσιάζεται, πλέον, με μία διευρυμένη γκάμα κινητήρων, στοχευμένες βελτιώσεις στην εσωτερική και εξωτερική σχεδίαση και αναβαθμισμένες γραμμές εξοπλισμού. Το αποτέλεσμα είναι ότι η εμφάνιση γίνεται επιβλητικότερη, ενώ το αμάξωμα εντυπωσιάζει με μία πολύ πιο έντονη σχεδιαστική γραμμή.

Στην κορυφή της σειράς βρίσκεται η Mercedes AMG GLA 45 4MATIC, με πλούσιο σπορ εξοπλισμό. Η GLA παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2013 και παρά την κρίση «σάρωσε», κυριολεκτικά, σε μια κατηγορία που επαναπροσδιόρισε η ίδια. Χαρακτηρίζεται από τη σπορ δυναμική σχεδίαση, την εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά και τις μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσής της. Αποτέλεσε το πρώτο compact SUV της Mercedes-Benz και, όπως είναι φυσικό, έφερε έναν αέρα αναζωογόνησης στην κατηγορία της και καθιερώθηκε ως σημαντικός παίκτης σ’ αυτή.

Η GLA σημειώνει τη μεγαλύτερη επιτυχία της στις αγορές της Κίνας, των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Μεγάλης Βρετανίας. Με επτά σειρές μοντέλων (GLA, GLC, GLC Coupe, GLE, GLE Coupe, GLS και G), η Mercedes-Benz διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα SUV μεταξύ των premium κατασκευαστών της Ευρώπης και, συνεπώς, είναι σε θέση να ικανοποιεί όλες τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κινητικότητας των πελατών της. Αυτό ισχύει και για το χαρτοφυλάκιο της GLA: κανένας άλλος ανταγωνιστής δεν προσφέρει τόσο μεγάλη ποικιλία κινητήρων σε αυτή την κατηγορία, υποστηρίζει η εταιρεία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή