Μπαρτσελόνα: Ελεύθερος ο Νεϊμάρ

Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 20:35
UPD:20:55
REUTERS/Kim Kyung Hoon
A- A A+

Την αποδέσμευση του Νεϊμάρ ανακοίνωσε επίσημα η Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί ενημέρωσαν ότι η ρήτρα αποδέσμευσης του Νεϊμάρ, ύψους 222 εκ. ευρώ, πληρώθηκε από τους εκπροσώπους του την Πέμπτη και ο ποδοσφαιριστής αποχωρεί οριστικά από τον σύλλογο.

Αναλυτικά το κείμενο: «Το απόγευμα της Πέμπτης οι νόμιμοι εκπρόσωποι του Νεϊμάρ επισκέφθηκαν τα γραφεία του συλλόγου και έκαναν την πληρωμή των 222 εκατομμυρίων ευρώ (σ.σ. η ρήτρα αποδέσμευσης) στο όνομα του ποδοσφαιριστή, κάτι που οδηγεί στον τερματισμό του συμβολαίου που συνέδεε τους δύο εμπλεκόμενους.

Συνεπώς, ο σύλλογος θα προωθήσει στην UEFA τις λεπτομέρειες της εν λόγω επιχείρησης, ώστε αυτοί να εξετάσουν τις ενδεχόμενες πειθαρχικές ευθύνες που ενδέχεται να προκύπτουν από αυτή την υπόθεση», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των «μπλαουγκράνα».

O Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αποτελεί λοιπόν παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, έπειτα από τρία χρόνια στο ισπανικό πρωτάθλημα, και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Ligue 1 με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η υπόθεση δεν έχει τελειώσει οριστικά, πάντως, καθώς όπως προκύπτει από την αναφορά των Καταλανών στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, θα προσπαθήσουν να «μπλοκάρουν» τη μεταγραφή μέσω της UEFA, εφόσον αποδειχθεί ότι ο γαλλικός σύλλογος παραβίασε τους όρους του financial fair play προκειμένου να αποκτήσει τον 25χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις