Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2006 07:00

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

A- A A+

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με βροχές και καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, προβλέπει για σήμερα, Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Στην Κεντρική, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στη Δυτική Μακεδονία, θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, που σταδιακά θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Νότιοι, μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρωϊνές ώρες. Γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα ανατολικά πολύ ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και πρόσκαιρα θυελλώδεις. Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Παροδικές νεφώσεις. Πιθανόν πρόσκαιρη βροχής τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις μέτριοι, οι οποίοι σταδιακά θα γίνουν βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Παροδικές νεφώσεις. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπει για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ, στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στην Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο και την Κρήτη, βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές από τις απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή

Νεφώσεις με σποραδικές βροχές στην Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο και την Κρήτη, προβλέπονται για την Κυριακή. Οι βροχές βαθμιαία θα περιοριστούν στις νοτιότερες περιοχές και τη νύχτα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι και στο Αιγαίο, τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή