Για το θαύμα στην Ρωσία η ΑΕΚ

Τρίτη, 01 Αυγούστου 2017 11:23
UPD:11:24
Eurokinissi Sports/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Με στόχο το... θαύμα αναχώρησε το πρωί της Τρίτης για την Μόσχα η ΑΕΚ, όπου αύριο το βράδυ (20:00) θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ στη ρεβάνς του 0-2 του Γ΄ προκριματικού γύρου του Champions League.

Το σκορ του πρώτου αγώνα σαφώς και δίνει στους Ρώσους το τεράστιο πλεονέκτημα για την πρόκριση στα play off της διοργάνωσης, παρ΄ όλα αυτά ο Μανόλο Χιμένεθ λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής τόνισε ότι η ομάδα του θα παίξει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

«Θα πάμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θα παλέψουμε για τη νίκη. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε ότι μπορούμε. Εξαρτάται από το πώς θα πάει η αναμέτρηση, εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Στο πρώτο ματς μας αιφνιδίασαν, κυρίως λόγω έλλειψης συγκέντρωσης στις στημένες φάσεις. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πάμε να τα δώσουμε όλα», είπε ο Ισπανός τεχνικός. 

Για τα πλάνα του σχετικά με την ενδεκάδα δήλωσε πως έχει κατασταλάξει, αλλά φυσικά δεν αποκάλυψε τίποτα. «Η δουλειά των ΜΜΕ είναι να συλλέγεται πληροφορίες, να κάνετε αναλύσεις και να λέτε τις απόψεις σας. Δική μου δουλειά είναι να επιλέγω τους παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση. Έχω καταλήξει στην ενδεκάδα και θα αποτελείται από τους παίκτες που είχαν την καλύτερη εικόνα στις προπονήσεις», ανέφερε λίγο πριν επιβιβαστεί στο τσάρτερ για τη Ρωσία. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις