«Κόκκινος διάβολος» ο Μάτιτς

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017 18:41
A- A A+

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κάθε επισημότητα είναι από σήμερα ο Νεμάνια Μάτιτς.

Μετά από πολυήμερες και σκληρές διαπραγματεύσεις ο Σέρβος μέσος αποχώρησε από το ρόστερ της πρωταθλήτριας, Τσέλσι, για να ενταχθεί σε αυτό των «μπέμπηδων» έως το καλοκαίρι του 2020, ενώ στο συμβόλαιό του περιλαμβάνεται και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. 

Ο σύλλογος του Μάντσεστερ ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου μέσου, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του: «Το να δουλέψω ξανά με τον Ζοσέ Μουρίνιο ήταν μία ευκαιρία που δεν θα μπορούσα να πω όχι. Πέρασα πολύ όμορφες στιγμές στην Τσέλσι και θέλω να ευχαριστήσω το κλαμπ και τους φίλους της ομάδας για την υποστήριξή τους.

Ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα. Ο σύλλογος βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο και περιμένω πως και πώς να γίνω μέρος της τεράστιας ιστορίας του». 

Δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής έκανε και ο τεχνικός των «μπέμπηδων», Ζοζέ Μουρίνιο: «Ο Νεμάνια αντιπροσωπεύει όλα όσα θέλουμε στο ποδόσφαιρο, την πίστη, την συνέπεια, την φιλοδοξία και την ομαδικότητα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ποδοσφαιριστή για την επιθυμία του να έρθει στην ομάδα και είναι κάτι απίστευτο να τον έχουμε εδώ. Είμαι σίγουρος πως οι παίκτες αλλά και φίλαθλοι μας θα τον αγαπήσουν. Ένα μεγάλο καλωσόρισμα στο νέο νούμερο 31». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις