Πρώτη στη μάχη η ΑΕΚ, τελευταίος ο Πανιώνιος

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017 18:02
UPD:18:07
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Η ΑΕΚ «ανοίγει την αυλαία» των αγώνων ρεβάνς των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα παίξουν την ίδια ημερομηνία, 2 Αυγούστου, στις ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού γύρου του Champions League. Στις 8 το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης, η Ένωση θα επιδιώξει το θαύμα στην Ρωσία με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ρώσοι είχαν νικήσει με 2-0 στο ΟΑΚΑ και βρίσκονται «αγκαλιά» με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στα play off. 

Στις 21:45 της ίδιας ημέρας, στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός καλείται να διαχειριστεί σωστά το υπέρ του 3-1 επί της Παρτιζάν στο Βελιγράδι για να βρεθεί στα play off της διοργάνωσης. Το ματς θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2.

Μία ημέρα μετά (3/08) θα διεξαχθούν οι ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League. Το ελληνικό πρόγραμμα ξεκινά στις 20:00 με το ματς, Γκαμπάλα-Παναθηναϊκός, στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ των «πρασίνων» στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 2.

Στις 21:00 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στην Τούμπα την Ολιμπίκ Ντόνετσκ με «προίκα» το 1-1 που απέσπασε στο Κίεβο. Και αυτό το ματς από το Cosmote Sport 1.

Τέλος στις 22:00, ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει στη Νέα Σμύρνη την Μακάμπι Τετλ Αβίβ, από την οποία είχε ηττηθεί με 0-1 στο Ισραήλ την περασμένη Πέμπτη.

Η κλήρωση των play-off του Champions League είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της 4ης Αυγούστου στις 13:00, ενώ αυτή του Europa League θα πραγματοποιηθεί μια ώρα μετά, στις 14:00. Αμφότερες θα μεταδοθούν από τα κανάλια της Cosmote και το Eurosport.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις