Κοντά σε Σίλβα ο Παναθηναϊκός. Συνάντηση με τους οργανωμένους είχε ο Αλαφούζος

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 23:55
UPD:29/07/2017 16:07
EPA/LANCIA

O Γκάμπριελ Σίλβα της Ουντινέζε (δεξιά)

A- A A+

Τα βρήκε με Γκάμπριελ Σίλβα ο Παναθηναϊκός και απομένει μόνο το ΟΚ της Ουντινέζε, για να ντυθεί ο παίκτης στα «πράσινα».

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και μένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal. Οι «πράσινοι» περιμένουν να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής από την ομάδα του Ούντινε, έτσι ώστε να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αυτό αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο 26χρονος παίκτης έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2018. Στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν αγωνιζόταν ως δανεικός στην Γρανάδα, όπου έκανε 13 συμμετοχές. 

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Παλμέιρας, με την Ουντινέζε να τον κάνει δικό της το 2011. Αγωνίστηκε ως δανεικός στη Νοβάρα, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στους «Φριουλάνι» για τέσσερις σερί σεζόν. 

              Τα είπαν Αλαφούζος-οργανωμένοι

Συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού είχε ο Γιάννης Αλαφούζος στις αρχές της εβδομάδας και στη διάρκειά της συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα τους «πράσινους».

Η «Θύρα 13» είχε «επιτεθεί» με μακροσκελή της ανακοίνωση πριν από λίγο καιρό στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για τις επιλογές του σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο, ενώ οπαδοί είχαν κάνει «ντου» στα γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι.

Η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη μετά την απομάκρυνση του Μάρκους Μπεργκ και νωρίτερα του Νίκου Λυμπερόπουλου, ενώ υπήρχε δυσαρέσκεια και στο θέμα της ενίσχυσης της ομάδας και την καθυστέρηση που υπήρχε. Τη συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου είχ ζητήσει αντιπροσωπεία των οργανωμένων και τελικά αυτή έγινε την περασμένη Δευτέρα.

Από τα όσα διέρρευσαν οι δύο πλευρές συζήτησαν για περίπου 2 ώρες για όλα τα θέματα της ομάδας, με τον Γιάννη Αλαφούζο να παραδέχεται ότι συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση επενδυτή για να παραχωρήσει τις μετοχές του, παρ΄ όλα αυτά δεν είναι κάτι που θα τελειώσει από τη μία μέρα στην άλλη.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά τέθηκαν ερωτήματα αναφορικά με την υπόθεση της πώλησης του Μάρκους Μπεργκ στην ομάδα των ΗΑΕ αλλά και το που σκοπεύει να διοχετεύσει τα χρήματα που προέκυψαν από την μεταγραφή. Επιπλέον, ζήτησαν να μάθουν τους ακριβείς λόγους της παραίτησης του Νίκου Λυμπερόπουλου αλλά και το ακριβές μπάτζετ το οποίο σκοπεύει να διαθέσει προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα σε θέσεις που χρειάζεται. Στο σημείο εκείνο ο Γιάννης Αλαφούζος τους ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός ενόψει της νέας σεζόν.

Η συζήτηση δεν περιορίστηκε σε αγωνιστικά ζητήματα καθώς αρκετός λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για τις σχέσεις του μεγαλομετόχου με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Βαρδινογιάννη κυρίως λόγω των συμφωνιών που έχει γίνει γνωστό πως είναι έτοιμοι να συνάψουν στο χώρο των media. Αναφορικά με αυτό το ζήτημα ο ιδιοκτήτης του τριφυλλιού ξεκαθάρισε πως οι όποιες συμφωνίες αφορούν αποκλειστικά και μόνο τον προαναφερθέντα χώρο και δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με την ομάδα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως αναφορά έγινε και στο θέμα της ανακατασκευής της ιστορικής έδρας του τριφυλλιού καθώς οι οργανωμένοι οπαδοί ζήτησαν να μάθουν τους λόγους που έχουν κολλήσει τα έργα που έχουν εξαγγελθεί αλλά και το που έχουν διοχετευτεί τα χρήματα που έχουν δοθεί από τον κόσμο της ομάδας για τον σκοπό αυτόν. Τέλος, στο τραπέζι έπεσε και το θέμα της προβλεπόμενης χορηγίας της ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη και ο ακριβής χρόνος καταβολής των χρημάτων αυτών.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις