ΑΕΚ: Νοκ άουτ με ΤΣΣΚΑ ο Γκάλο

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 23:35
UPD:29/07/2017 15:57
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Ροντρίγκο Γκάλο.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ της ΑΕΚ υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό και δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν στον αγώνα ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού γύρου του Champions League με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στις 2 Αυγούστου.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μετά την εξέλιξη αυτή ο Μανόλο Χιμένεθ θ΄ αναγκαστεί να «μεταφέρει» τον Μιχάλη Μπακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας και στην αριστερή πτέρυγα θα ξεκινήσει ο νεοαποκτηθείς, Έλντερ Λόπες.

απουσία του πολύπειρου Βραζιλιάνου μπακ από τον προσεχή αγώνα με τους Μοσχοβίτες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ συνεπάγεται ουσιαστικά την «επιστροφή» του Μιχάλη Μπακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας της Ένωσης, ενώ ο Πορτογάλος Έλντερ Λόπες αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στην αριστερή πλευρά.

Το δελτίο Τύπου της ΑΕΚ μετά την προπόνηση αναφέρει: «Ο Ροντρίγκο Γκάλο υποβλήθηκε σήμερα σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίον προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση αριστερού προσαγωγού. Υποβάλλεται ήδη σε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Από την προπόνηση που ολοκληρώθηκε στα Σπάτα, ο Μάρκο Λιβάια απουσίασε λόγω ίωσης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Η προπόνηση του Σαββάτου θα αρχίσει στις 19.30.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις