Champions League: «Λύγισε» στη Ρουμανία ο ΑΠΟΕΛ

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 00:02
UPD:09:55
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

«Λύγισε» στο 75΄ ο ΑΠΟΕΛ στην Ρουμανία, ενώ Αστάνα και Ντιναμό Κιέβου απόκτησαν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα play off του Champions League.

Οι πρώτες αναμετρήσεις του Γ΄ προκριματικού γύρου της διοργάνωσης ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, με τις Αστάνα και Ντιναμό Κιέβου να επικρατούν εντός έδρας με το ίδιο σκορ (3-1) επί των Λέγκια Βαρσοβίας και Γιουνγκ Μπόις και να έχουν, πλέον, τον πρώτο λόγο ενόψει των ρεβάνς σε Πολωνία και Ελβετία αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι το δεύτερο γκολ των Ουκρανών σημείωσε ο Ντιεμερσί Μποκανί, που είχε «κοπεί» από τον Ολυμπιακό στα ιατρικά τεστ.

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από την Βιτορούλ στην Ρουμανία με 0-1 χάρις στο απευθείας φάουλ του Κριστιάν Γκανέα και στην Κύπρο θα πρέπει να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σε περιπέτειες μπήκε η Μπριζ, που αν και στο 16ο λεπτό προηγούνταν με 2-0 της Μπασακσεχίρ δέχθηκε τρία γκολ σε 15 λεπτά, πριν ισοφαρίσει στο 79΄ σε 3-3. Αντίθετα, ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν η Νις με τον Άγιαξ, η Σέλτικ με τη Ρόζενμποργκ και η Ζάλτσμπουργκ με τη Ριέκα.

Στις πρώτες αναμετρήσεις του Γ΄ προκριματικού γύρου στο Champions League σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Παρτιζάν Βελιγραδίου-Ολυμπιακός 1-3
ΑΕΚ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-2
Καραμπάχ-Σερίφ 0-0
Σλάβια Πράγας-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 1-0
Στέαουα Βουκουρεστίου-Πλζεν 2-2
Βαρντάρ Σκοπίων-Κοπεγχάγη 1-0
Αστάνα-Λέγκια Βαρσοβίας 3-1
Ντιναμό Κιέβου-Γιουνγκ Μπόις 3-1
Σάλτσμπουργκ-Ριέκα 1-1
Χαποέλ Μπερ Σεβά-Λουντογκόρετς 2-0
Βιτορούλ-ΑΠΟΕΛ 1-0
Μάριμπορ-Χαφναρφιόρντουρ 1-0
Νις-Άγιαξ 1-1
Σέλτικ-Ρόζενμποργκ 0-0
Κλαμπ Μπριζ-Μπασακσεχίρ 3-3

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις