Επαφές Κωνσταντόπουλου για «αποκαλύψεις» που υπονομεύουν τη Δημοκρατία

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2006 18:18
UPD:18:21
A- A A+

Ο βουλευτής και πρώην Πρόεδρος του ΣΥΝ, Ν.Α. Κωνσταντόπουλος θα συναντηθεί αύριο Τρίτη 28/11 και ώρα 17.00 με τον κ. Γ. Παπανδρέου, στo γραφείo του Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, μετά από αίτημά του «για τα θέματα ευτελισμού της πολιτικής και βασικών εγγυήσεων προστασίας αξιών, θεσμών και προσώπων».

Νωρίτερα θα συναντηθεί με το δ.σ. της ΕΣΗΕΑ «για τα φαινόμενα που εξαχρειώνουν τη δημοσιογραφία και την πολιτική».

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, με αφορμή της εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, προσέφυγε στη δικαιοσύνη ο κ. Κωνσταντόπουλος, κάνοντας λόγο για βάναυσες και ύπουλες προσβολές, ενώ πριν από περίπου δύο εβδομάδες, η ανεξάρτητη αρχή, είχε επιβάλει πρόστιμο 100.000 ευρώ, στον Alpha, με τον οποίο τότε συνεργαζόταν ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, για σχόλιο που έγινε κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του σταθμού από την πλευρά του δημοσιογράφου και το οποίο αφορούσε τον κ. Κωνσταντόπουλο.

Ειδικότερα τότε, το πρόστιμο είχε επιβληθεί γιατί ο κ. Τριανταφυλλόπουλος είχε χαρακτηρίσει τον κ. Κωνσταντόπουλο «υπηρέτη των νταβατζήδων» λόγω της συνεργασίας που αυτός είχε στο πλαίσιο της άσκησης του δικηγορικού επαγγέλματος.

Προτεινόμενα για εσάς